Sori Brewing uutuudet nyt ennakkotilattavissa

Sori Brewingilta on nyt uusia oluita, jotka voit ennakkotilata viikon ajan aina sunnuntaihin 5.8. asti! Ennakkotilattavat tuotteet merkitty sinisellä. Olethan nopea ja vastaat tähän viestiin tilauksen muodossa sillä tuotteita on rajoitetusti. On lähes harvinaista saada Suomeen omien poikien oluita, sillä nämä menevät maailmalla nopeasti. Oluet saapuvat varastoomme pian ennakkovarausajan suljettua. HUOM! Oluet toimitetaan ennakkotilanneille automaattisesti ilman erillistä ilmoitusta.

Tölkissä ja kegissä uutta New England IPAa, joka kerää mainetta ympäri Euroopan. Symphony of Hops -sarjasta on tullut neljä olutta, joista Suomeen saatiin nyt kaksi uusinta. Lisäksi ennakoissa nyt panimoiden yhteisoluita, joita on tehty nimekkäiden panimoiden kanssa.

ENNAKKOTILAA NYT: Symphony of Hops -tölkit & kegit

Ensemble Two: DDH Mosaic & Enigma DIPA
(8,1% 4,40€ alv0% 500ml tölkki | 209,00€ 30L KeyKeg)

Hedelmäsalaattinen, raikas ja kesäinen. Samea kuin kesäöinen järvi usvassa. Amerikkalaisen Mosaicin kaverina uusiseelantilainen Enigma tuo transatlanttista voimaa tähän sinfonian osaan. (Untappd 3,9/5,0)

Ensemble Three: DDH Mosaic & Citra DIPA
(8,0% 4,40€ alv0% 500ml tölkki)

Ensemble-sarjan viimeisin on todella hedelmäinen DIPA Mosaicilla ja Citralla. Himoittu amerikkalainen humaladuo on niin läsnä, että väkisinkin tulee tropiikin vibat. Sinfonian ensimmäisiä osia ei voisi kauniimmin lopettaa! (Untappd 3,9/5,0)

Täydennä tilausta ottamalla varastostamme myös seuraavat NEIPAt

Overture One: DDH Amarillo 
(6,8% 219,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Sori osaa tämän! Tuplakuivahumalointi (DDH) on tämän hetken juttu ja tässä hedelmäinen IPA on saanut niskaansa aimo annoksen Amarilloa. 20kg/1000 litraa! Pehmeän mehuisa ja lempeän katkeroinen. Näitä riittää vain harvoille. (Untappd 3,7/5,0)

Overture Two: DDH Galaxy 
(6,9% 219,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Tuplakuivahumalointi on tässä se juttu. Galaxy-humalaa 20kg/1000 litraa. Intensiivinen trooppisten hedelmien tuoksu ja maku. Monimuotoinen elämys raikkauden ystäville. (Untappd 3,7/5,0)

ENNAKKOTILAA NYT: Lost Collaboration Series – ennakot

Ennakkotilaa seuraavia Lost-sarjan kollaboraatioita 5.8. mennessä. 

Lost Baggage – collab w/ Bagby (Kalifornia, USA) West Coast IPA
(7,5% 189,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Tämä olut on tehty kalifornialaisen Bagby Beer Companyn kanssa, jonka näkee vuodesta toiseen muun muassa Mikkellerin Beer Celebrationissa. San Diegon perinteitä kunnioittava West Coast IPA. Vastaisku uusille mehuisille ipoille, katkera, kuiva ja humaloitu klassisilla Chinook, Cascade, Tomahawk, Amarillo ja Citra humalilla.

Lost Crow – collab w/ Dois Corvos (Portugali) Elderflower Saison
(5,5% 169,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Raikas Saison Portugalin kovimman panimon kanssa yhteistyössä. Raikas ja pippurinen saisonhiiva lyö kättä yhteen seljankukan ja valkoviinimäisen Hallertauer Blanc -humalan kanssa.

Lost Letter – collab w/ LETRA (Portugali) Coffee German Ale
(5,2% 169,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Letran, yhden Portugalin luovimmista panimoista kanssa tehty kahvinen kölssi. Valmistettu muuten perinteiseen tapaan, mutta kuivahumaloitu portugalilaisella hedelmäisellä kahvilla.

Voit täydentää tilaustasi mm. seuraavilla yhteistyöoluilla

Lost Juice – collab w/ PINTA (POL)
(6,5% 179,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Puolalaisen Pinta-panimon kanssa tehty veriappelsiinilla maustettu erittäin mehukas New England IPA. Erittäin herkullinen tuote, joka on jo loppuunmyyty maailman markkinoille.

Lost Bison – collab w/ HIISI (FI) & Pracownia Piwa (POL)
(7,0% 219,00€ alv0% 30L KeyKeg)

Puolalaisen Pracownia ja kotimaisen Hiisi -panimoiden kanssa yhteistyössä tehty NEIPA, jossa mausteena Bison-ruohoa. Sitruksista vivahdetta tuovat Citra ja Pacifica -humalat.

Sorin muut tuotteet HoReCalle

Diamondilta löytyy laaja kattaus Soria, joten täydennä valikoimaanne Suomesta maailmalle ponnistaneen panimon mainiota tuotekirjoa! Alla hanatuotteet, avaa hinnasto nähdäksesi Sorin kaikki tuotteet valikoimassamme.

Investor IPA 6.9% 160€ alv0%/ 30L KeyKeg

Coffee Gorilla Baltic Porter 7.0% 154€  alv0%/ 30L KeyKeg

Out of Office Session IPA 4.5% 134€ alv0%/ 30L KeyKeg

Öökull Belgian IPA 5.8% 154€ alv0%/ 30L KeyKeg

Raspberry Punch Berliner Weisse 4.0% 149€ alv0% / 30L KeyKeg

Avaa tästä Sori Brewingin tuotteiden PDF-hinnasto!