Kuva wtd.fi / Esa LaukkanenLiity palkittuun porukkaan! Etsimme Sori Taproomiin Helsingin keskustaan salityöntekijöitä. Olet etulinjassa johdattamassa ihmisiä yhdistämään loistavaa ruokaa ja erityisesti loistavia oluita.

Meidät tunnetaan erityisesti loistavasta asiakaspalvelusta, tiuhaan vaihtuvasta olutlistasta ja stadin parhaista burgereista. Me ratkaisemme asiakkaan tarpeet ja löydämme aina tilanteeseen sopivan oluenkin.

Haemme salityöntekijää Taproomiin

Tehtäväsi on salissa pitää huoli, että asiakkaat tulevat huomioiduksi koko vierailunsa ajan. Olet reipas, huumorintajuinen ja iloinen. Sormi ei mene suuhun, vaikka tulisi haastavampiakin kysymyksiä juomistamme tai ruuistamme, niin suomeksi kuin englanniksikin. Vaikka et vielä tietäisikään kaikkea, me koulutamme sinut oluen maailmaan. Katsomme eduksi intohimon ja kokemuksen alalta. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä vähintään hygieniapassin.

Nautit käsityöoluista, craft-kulttuurista ja hektisestä ravintolatyöstä. Vaikka kokemusta toivotaan, luonnonlahjakkuudetkin huomioidaan. Me koulutamme, kehitämme ja otamme sinut mukaan Sori-perheeseen.

Tarjoamme tapahtumarikkaan työympäristön hyvässä porukassa, mahdollisuuden  tehdä töitä laatuoluiden kanssa ja kehittää omaa osaamista. Taproom & Eatery on lämminhenkinen ja avoin kohtaamispaikka niin hyvän ruoan kuin juoman ystäville. Tarjolla on 90h / 3vk sopimus.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Odotamme sinulta

– Kokemusta salityöstä
– Hyvää englanninkielen taitoa, ruotsinkieli katsotaan eduksi
– Hygieniapassi, salmonellatodistus
– Palveluhenkistä asennetta ja pilkettä silmäkulmassa

Eduksi katsotaan

– Tietämys oluesta ja/tai viinistä

Hae nyt

Lähetä avoin hakemus osoitteeseen rekry@soritaproom.com