Sijainti

Panimo on osoitteessa Suur-Sõjamäe 14. Sovithan panimovierailuista etukäteen. Suuret ryhmät voimme ottaa myös aukioloaikojen ulkopuolella (normaalisti arkisin 9-17). Ota yhteys contact@soribrewing.com. Varaathan panimovierailusi vähintään kaksi viikkoa aiemmin.

Google Streetview: http://bit.ly/sorimap1 ja karttalinkki: http://bit.ly/sorimap2

Taksilla

Taksilla kulkeminen Tallinnassa on edullista ja helppoa. Taksiyhtiötä on monia, sillä täällä on vapaa kilpailu. Tämä onneksi näkyy lähinnä positiivisella tavalla, eli edullisina hintoina. Suosittelemmekin Tulika Taksoa, joka on edullinen ja hyvin saatavilla Tallinnassa. Puhelin heille on niinkin simppeli kuin 1200. Taksilla satamasta kestää vain noin 10 minuuttia (4,5 km) ja se maksaa noin 6 – 8 euroa.

Muita luotettaviksi havaittuja takseja ovat esimerkiksi Sõbra-takso, Reval Takso, Mundi Takso, Takso24 yms.

Suosittelemme myös Taxify-applikaation lataamista puhelimeen, sen avulla löydät halvimmat ja lähimmät taksit.

Bussilla

Sataman läheisyydessä on bussiterminaali, josta kulkee viikolla n. 15 min välein ja viikonloppuisin noin tunnin välein bussi nro. 15 suoraan etuovellemme. Samaan bussiin pääset kyytiin myös Virulta tai Stockmannilta. Bussin suunta on Suur-Sõjamäe tn.

Pysäkkimme nimi on Kaubajaama ja siinä pysähtyvät bussit nro. 7, 15 ja 65.

Lentäen

Panimo sijaitsee lentokentän vierestä, joten lentokentältä on noin 12 min kävelymatka panimolle.

Pyörällä tai kävellen

Satamasta 4 km eli noin 22 min pyörämatka, kävellen noin 50 min. Reitti tästä.

Keskustasta (Soko Viru) 3,8 km eli noin 20 min pyörämatka, kävellen 45 min. Reitti tästä.

Omalla autolla

Omalla autolla pääset kuitenkin kätevästi panimon pihaan ja pystymme lastaamaan helposti autosi hyvillä oluilla. Tallinnassa on lisäksi helppo liikkua autolla, joten muutkin nähtävyydet tulee käytyä helposti läpi. Meiltä saat lisäksi ajo-ohjeet ja listan muihin hyviin paikkoihin, joilla tulee Tallinna tutuksi vaikka oluenystävän kannalta. Autolla satamasta kestää vain noin 10 minuuttia (4,5 km) ja reitti on helppo.

Viron tieliikennelaki edellyttäisi autosta löytyvät olutlastin lisäksi turvavälineet kuten palosammutin, pyöräkiila, varoituskolmio ja turvaliivi.