Aihe *
Anna tähän uudet yhteystietosi (osoite, sähköposti yms)
Anna ostajan yhteystiedot (nimi, syntymäaika, osoite, sähköposti). Muistathan lisätä kauppakirjan sekä mahdollisen kuitin veronmaksusta (mikäli ylittää alarajan).

Osakashinnat noudettaessa

Kirjautuneet osakkaat saavat tehdä tilauksensa verkkokaupasta erityishinnoin ja varsinkin noudettaessa panimolta, paikan päällä on saatavilla erikoistarjouksia.

Mikäli olet saapumassa panimolle ja haluat ostaa useampia laatikoita erikoishintaan, ota yhteys sales@soribrewing.com.

Alennukset osakkaille panimon puodista

Alennukset 2014/2015 osakeannista (jatkuva) • 10 %
Huom! Muistathan, että lahjakortit 2014 osakeannista umpeutuivat 31.12.2017.

Alennukset 2016 osakeannista (jatkuva) • 5 % (1 – 295 osaketta) • 10 % (296 – osaketta)

Alennukset osakkaille Sori Taproomista

Sori Brewingin oluet TAKE-AWAY -10 % 
Ruuat (a la carte) sekä Sorin oluet listalta -10 %

Taproomissa osakasalennuksen voi käyttää Sorin osakas avecin kera. Ei koske erikoisiltoja, lounasta, ryhmiä tai tiettyjä erityistuotteita. Henkilökunnalla on epäselvissä tilanteissa aina mahdollisuus varmistaa panimolta oikeus alennukseen ja olla myöntämättä alennusta.

Sori Brewingin oluita myy ja jakelee Suomessa Suppilog.fi. Mikäli tiedät ravintolan tai K-kaupan joka haluaa Sorin oluet valikoimiinsa, voi ottaa suoraan yhteyden info@suppilog.fi tilaustunnuksien saamiseksi. K-kaupoilla palveluun löytyy automaattisesti tunnukset ja useat ravintolat käyttävät jo palvelua.

Myynnistä muissa maissa, ota yhteys sales@soribrewing.com.

Sori Brewingilta voi ostaa panimolta suoraan mukaan. Yli 10 ltk määrissä kysy tarjous sales@soribrewing.com.

Teemme myös omaetikettituotteita niin osakkaille, yksityisille kuin yrityksillekin. Yritystuotteissa kts. soribrewing.com/omaolut ja yksityisille soribrewing.com/juhlaolut

Lähetämme 9 – 12 kertaa vuodessa osakaskirjeen antamaasi sähköpostiin. Mikäli viesti ei tule perille, tarkista sähköpostin haulla menevätkö osoitteesta investors@soribrewing.com tai “osakaskirje” -otsikolla viestit mainoksiin tai roskapostiin. Jos yhteystietosi ovat muuttuneet, ilmoita ne oheisella lomakkeella. Osakaskirje nro. 25 lähetettiin 20.9.2016, jolloin vaihdoimme postitusjärjestelmämme Mailchimpiin.

Pidä tietosi ajan tasalla

Tämän kautta osakkaat voivat ilmoittaa muuttuneista yhteystiedoistaan sekä mahdollisista osakekaupoista. Lataamme tänne myös yleisimmin tarvittavia asiakirjapohjia sekä tietoja käytännöistä.

Osakasedut

Osakaseduista tiedotetaan sähköpostitse kullekin tasolle erikseen.

Osakekirja

Osakeyhtiölain 3 luvun 9-11 §:ssä säädetään muun muassa osakekirjoista. Sori Brewing Finland Oy:n osakkeista ei ole paperisia versioita, vaan rekisteriä pidetään sähköisesti. Lisätietoa osakkeista Kauppakamarin sivuilta.

Osakkeiden myynti tai luovutus

Sori Brewingin B-sarjan osakkeita voi myydä vapaasti. Osakkeita ei kuitenkaan saa luovuttaa tahoille, joiden omistajuus vahingoittaa yritystä esimerkiksi pienpanimoalennuksiin vaikuttamalla. B-osakkeita eivät koske yrityksen yhtiöjärjestyksessä olevat suostumus- ja lunastuslausekkeet. Sori Brewing Finland Oy on yksityinen osakeyhtiö, eikä se kuulu arvo-osuusjärjestelmään. Yritys hallinnoi osakasluetteloa itsenäisesti ja ilmoittaa muuttuneet tiedot Patentti- ja Rekisterihallitukseen. Uuden omistajan on ilmoitettava yhtiölle omistuksen muutoksesta ja todistettava saannon laillisuus, jotta voi osallistua esimerkiksi yhtiökokoukseen tai vastaanottaa osinkoja. Tämä voidaan todistaa esimerkiksi kauppakirjalla tai muulla luovutustodistuksella. Myös osakekauppoihin ohjeet ja kauppakirjapohjat saat portaalista.

Osakkeiden myynnin verotus

Uusien osakkeiden merkitsemisestä ei normaalisti kanneta varainsiirtoveroa. Sen sijaan osakkeita eteenpäin myytäessä ostaja on velvollinen maksamaan mahdollisen varainsiirtoveron. Osakkuuden siirtyessä tulee kuitti varainsiirtoveron maksamisesta toimittaa Sori Brewingille. Myös mahdollisista tulevista osingoista verottaja ottaa omansa. Ajantasaiset verotuskäytännöt löytyvät verottajan sivuilta ja lisätietoa voit kysyä verottajan asiakaspalvelusta. Kysy lisää Verottajan asiakaspalvelusta: Varainsiirtoverotus 029 497 022 Henkilöasiakkaan tuloverotus 029 497 002

Kauppakirjan sisältö

Kauppakirja on melko vapaamuotoinen, mutta sisällytä seuraavat asiat:

  • Aika ja paikka
  • Myyjän sekä ostajan henkilötiedot – nimi – henkilötunnus / y-tunnus – Osoite – Puhelin
  • Kaupan kohde – Sori Brewing Finland Oy:n B-osake. – Mieluiten osakenumerot, esim 1-51 ja lisäksi määrä 50 kpl
  • Kaupan ehdot – Kauppahinta – Koska katsotaan maksetuksi (Esim. “Kauppahinta kuitataan maksetuksi tämän kauppakirjan allekirjoituksin”.) – Omistuksen siirtyminen (Esim. “Omistus- ja hallintaoikeus kaupan kohteeseen siirtyy saajalleen tämän kauppakirjan allekirjoituksin”.) – Muut ehdot (Esim. “Tätä kauppakirjaa on laadittu kaksi samansisältöistä kappaletta, yksi kummallekin osapuolelle.” lisäksi voi olla muita mainintoja.)

Muutokset

Yhtiö pidättää oikeuden kaikkiin muutoksiin.

Seuraa Soria ja tiedät mitä päivittäin tapahtuu

Koska näkyvyys tapahtuu nykyään sosiaalisessa mediassa, on hyvä tietää että olemme siellä täysillä mukana. Toivomme myös osakkaidemme olevan täysillä mukana, sillä kaikki Sorin näkyvyyttä lisäävä lisää myös sijoituksesi näkyvyyttä asiakkaiden keskuudessa. Joten jaa ja tykkää, sillä konkreettisesti kasvatat sijoituksesi arvoa.

facebok-icon twitter-iconlinkedininstagram