From our Blog

Sori Taproom hakee henkilökuntaa

Liity mahtavaan porukkaan! Etsimme uuteen Sori Taproom ravintolaan Helsingin keskustaan työntekijöitä niin saliin kuin baaritiskinkin taakse. Olet etulinjassa johdattamassa ihmisiä yhdistämään loistavaa ruokaa ja erityisesti loistavia oluita.

Asiakaspalvelijana sinä olet viihdyttäjä, positiivinen ja täynnä energiaa oppia uutta. Nautit käsityöoluista, craft-kulttuurista ja hektisestä ravintolatyöstä. Tule mukaan luomaaan Helsingin ensimmäistä Sori Taproom & Eaterya ja toteuttamaan Suomessa tuoretta konseptia. Me koulutamme, kehitämme ja otamme sinut mukaan Sori-perheeseen.

Taproomin baarityöntekijät

Etsimme persoonallisia ja sosiaalisia tyyppejä, jotka ovat valmiita panostamaan asiakkaiden viihtyvyyteen sekä osaavat esitellä tuotteita niin kokeneille kuin kokemattomillekin oluen ystäville. Opit nopeasti vaihtuvat uudet tuotteemme ja perusosaamisesi oluttyyleistä sekä panimoista on hyvä. Tehtäväsi on varmistaa, että asiakas saa aina parhaan elämyksen ja viihtyy ravintolassamme. Katsomme eduksi intohimon alaan ja kokemuksen alalta. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä vähintään hygieniapassin.

Taproomin salityöntekijät

Taproom on ruoka-ravintola, joka yhdistää paljon oluita. Ruokalistamme on moderni amerikkalainen ja taitavat kokkimme loihtivat kulinaristia elämyksiä. Sinun tehtäväsi on salissa pitää huoli, että asiakkaat tulevat huomioiduksi. Olet reipas, huumorintajuinen ja iloinen. Sormi ei mene suuhun, vaikka tulisi haastavampiakin kysymyksiä juomistamme. Ja vaikket vielä tietäisikään kaikkea, me koulutamme sinut oluen maailmaan. Katsomme eduksi intohimon ja kokemuksen alalta. Edellytämme sujuvaa suomen- ja englanninkielen taitoa sekä vähintään hygieniapassin.

Tarjoamme tapahtumarikkaan työympäristön hyvässä porukassa, mahdollisuuden  tehdä töitä laatuoluiden kanssa ja kehittää omaa osaamista. Taproom & Eatery on lämminhenkinen ja avoin kohtaamispaikka niin hyvän ruoan kuin juoman ystäville.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Työ alkaa tammikuussa sopivien henkilöiden löydyttyä.

Form could not be loaded. Contact the site administrator.